Wandelnetwerk Getevallei kaart en infogids

Wandelnetwerk Getevallei kaart en infogids

Wandelkaart en handig boekje met info over 250 kilometer wandelplezier

Opgelet vernieuwing!
Net voor de zomer 2020 komt de vernieuwde publicatie van het wandelnetwerk Getevallei uit. Het wandelnetwerk Getevallei situeert zich in het zuid-oostelijk gedeelte van onze provincie, op de grens met Haspengouw, waar de vallei van de Gete als een groen lint door de akkers en weiden slingert, afgeboord met populieren en tal van fruitaanplantingen. Op de vernieuwde kaart breidt het 250 km lange bewegwijzerde wandelnetwerk in Geetbets, Linter, Tienen (Sint-Margriete-Houtem) en Zoutleeuw, uit met nog eens 250 km aan virtuele trajecten in de gemeenten Hoegaarden, Tienen en Landen. De knooppunten kom je niet op terrein tegen, maar ze zijn er wel! Je ziet ze op de extra kaart, maar nog handiger is de gratis app Wandelknooppunt, waarmee je ze allemaal op zak hebt vanaf half juli 2020. 
Meer info over de wandel app vind je hier.
 
Net zoals bij de andere wandelnetwerken zullen er ook twee aparte wandelpublicaties verschijnen: een Nederlandstalige publicatie (kaart + infogids) aan de prijs van € 9,00 en een 4-talige wandelkaart aan de prijs van € 6,00.
 
Deze vernieuwde publicatie van het wandelnetwerk Getevallei vervangt de huidige publicatie van het wandelnetwerk én de wandelkaart ‘Tussen Grote en Kleine Gete’ (Hoegaarden, Landen en Tienen).
 
Heeft u nog vragen, contacteer ons op toerisme@vlaamsbrabant.be

Publicatie niet bestelbaar