Met de camper op weg betekent vrijheid, onthaasten en een tikkeltje avontuur. Maar ook het zoeken naar een gepast plekje om de nacht door te brengen. Op deze leuke camperterreinen kan je terecht in Vlaams-Brabant.

Camperterrein Kessel-Lo

Camperterrein Kessel-Lo

Op een steenworp van centrum Leuven kan je vanaf juli met je kampeerauto terecht in het provinciedomein Kessel-Lo. Startpunt wandelen en fietsen ligt vlakbij of breng een bezoek aan het provinciedomein: even joggen, een vislijntje uitgooien, op ontdekking in de speeltuinen en tijdens het seizoen: minigolfen, roeien of een duik nemen in het openluchtploeterbad.
Op het terrein zijn 8 plaatsen beschikbaar. Je mag er maximum 3 dagen/2 nachten blijven voor 15 euro per overnachting. Je kan 24/24u aankomen, betalen bij het binnenrijden en tijdens je verblijf vlot in en uit rijden. Het betalingssysteem is volledig geautomatiseerd en werkt uitsluitend cashless.

Eénmeilaan (tegenover nr. 199), 3010 Leuven
(Google Maps)


Camperterrein Diest - foto

Camperterrein Provinciedomein Halve Maan Diest

Provinciedomein Halve Maan 'Natuurlijk, avontuurlijk' met zijn schitterend openluchtzwembad en wit zandstrand. Recreatie: zonnen op het strand, trampoline, minigolf, kajak, waterfietsen, natuurwandelingen, bezoek kinderboerderij en nog veel meer.
Er is een kampeerautoterrein voor 4 kampeerauto’s op een afgesloten terrein met de nodige infrastructuur voor lozing van sanitair afvalwater, water- en elektriciteitsvoorziening. De prijs bedraagt 15 euro per nacht.

Omer Vanaudenhovelaan 48, 3290 Diest
(Google Maps)


Camperterrein Lennik

Camperterrein Lennik

Op het camperterrein van Lennik is er plaats voor 4 campers. Het terrein ligt achter de parking van sporthal Jo Baetens, grenzend aan de groene bufferzone en is uitgerust met een afvalsorteerplaats, een picknickweide, een brandpost, een drinkwatervoorziening, een lozingspunt en een informatiebord. 

Alfred Algoetstraat, 1750 Lennik
(Google Maps)


Camperterrein Recreatiedomein Ter Heide 

Kampeerautoterrein aan recreatiedomein Ter Heide voor 4 kampeerauto's. Nodige infrastructuur aanwezig voor lozing van sanitair afvalwater, water- en elektriciteitsvoorziening. De plaatsen zijn momenteel gratis ter beschikking. 

Vakenstraat 18, 3110 Rotselaar
(Google Maps)

 

Motorhomeparking Aarschot 

8 basic plaatsen aan het stedelijk zwembad Demervallei waar je voor 24 uur gratis kan overnachten. 

Demervallei ZN, 3200 Aarschot