Rap op stap

Rap op stap - foto

Rap op Stap is een laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Veel mensen zijn niet aangesloten bij een sociale organisatie en de stap zetten naar zo een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen! 

Er kunnen zowel vakanties en daguitstappen als sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden in een Rap op Stap kantoor. De medewerkers helpen ook met het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer. Mensen met een laag inkomen, een kleine uitkering, een verhoogde tegemoetkoming of mensen in schuldbemiddeling. Deze mensen kunnen van een korting genieten om op vakantie of uitstap te gaan. 


Rap op Stap kantoren in Vlaams-Brabant:

Rap op Stap Geetbets

Rap op Stap Halle

Rap op Stap Kapelle-op-den-Bos

Rap op Stap Kortenaken

Rap op Stap Kortenberg

Rap op Stap Machelen-Diegem

Rap op Stap Tervuren

Rap op Stap Tielt-Winge

Rap op Stap Vilvoorde

Rap op Stap Wemmel

Sociale organisaties

Ben je lid van een sociale organisatie? Dan kan je ook hen vragen om je te begeleiden bij het organiseren en reserveren van een daguitstap of vakantie aan een verlaagd tarief. Meer dan 200 organisaties in Vlaams-Brabant zijn lid van het Netwerk Iedereen Verdient Vakantie, en zij helpen jou graag verder van voorbereiding over reservatie tot terugkomst. Deze organisaties zijn onder andere de CAW’s (Centrum voor Algemeen Welzijn), OCMW’s  (Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn), Verenigingen waar armen het woord nemen, Pleegzorg Vlaams-Brabant & Brussel, Begeleid Wonen en nog vele andere.
Vakantieschakel

Vakantieschakel

Wil je op daguitstap of met vakantie, maar ondervind je een drempel? Heb je een vraag? Klik dan hier of bel 02/588 04 49. Vakantieschakel zoekt samen met jou naar een oplossing.