Wil jij de mooiste wandelingen ontdekken in dé wandelprovincie? Tijdens de wandelzondagen in Vlaams-Brabant kan je kennismaken met prachtige wandelingen. Het concept van de wandelzondag is even eenvoudig en verrassend als een bewegwijzerde wandeling. Eenvoudig omdat je bij de start een plannetje meekrijgt met de wandelroute erop. Verrassend omdat we onderweg voor iedere wandelaar iets lekkers in petto hebben. 

Je vertrekt aan het startpunt tussen 9.00 en 12.00 uur. De afstand die je wandelt bedraagt ongeveer 11 km. Enkel de wandeling en de verrassingen onderweg blijven geheim tot de dag zelf.

* Honden zijn toegelaten, wel steeds aan de leiband.


Opgelet! 
De informatie over de wandelzondagen zal regelmatig worden aangevuld. Vooraf inschrijven is verplicht. Inschrijven is steeds pas een aantal weken op voorhand mogelijk. Als de inschrijvingen nog niet geopend zijn, vind je wel de startdatum hiervan terug onder 'Reserveer plaatsen'.


De evenementenagenda op deze pagina kan niet weergegeven worden omwille van jouw cookie-voorkeuren. Om deze te tonen is het van belang dat je toestemming geeft voor marketing- en statistiekencookies op onze website. Achteraf kan je je voorkeuren uiteraard op dezelfde manier terug wijzigen.
 

AGENDA