Als je een nachtje boekt op een fietsvriendelijk logeeradres, weet je dat je na je sportieve fietsdag een deugddoende en onbezorgde nacht wacht. Je fiets staat veilig en overdekt, en je vindt hier alles om hem helemaal op punt te zetten voor je volgende fietsdag. Zoals een herstelruimte, kuismateriaal en een reparatiekit. Er zijn meer dan 50 fietslogies in Vlaams-Brabant, maar in de volgende logies slaap je zowaar op de finalelus van het WK parcours!

park7-foto 1

Park7 – Huldenberg 

Park7 staat garant voor logeren in stijl, met zeven luxueuze kamers in een 17de-eeuwse papiermolen in het kasteelpark van de grafelijke familie de Limburg Stirum. En ook je fiets wacht een zachte nacht na een check-up in het fietsatelier. 

www.park7.be


barons-house-foto

Baron’s House – Neerijse 

Na een nacht in een luxekamer in het koetshuis van het kasteelpark van Neerijse, voel je zelfs je pijnlijke kuiten niet meer. Ook je fiets waardeert zeker dit prachtige kader aan de rand van natuurgebied De Doode Bemde. 

www.baronshouse.be

 

vallis-foto

Vallis Dyliae – Korbeek-Dijle 

Vijf sfeervolle kamer in wat wel een Engels landhuis lijkt, op een steenworp – of liever: op fietsafstand – van Leuven en Brussel. Vraag je extra vroeg of aangepast ontbijt, en vergeet je lunchpakket niet voor de volgende etappe. 

www.vallisdyliae.be