Bestelformulier

Wederverkopers en verdeelpunten kunnen via de volgende formulieren een bestelling doen voor:
Wederverkopers en verdeelpunten die voor de eerste maal publicaties bestellen, nemen best vooraf telefonisch contact op met: Cel publieksinfo, verkoop en distributie Martine Meijers, +32 16 26 76 75 of +32 16 26 76 20
 

Opgelet!

 • gemeentebesturen en/of andere overheidsdiensten moeten een officiële gemeentelijke bestelbonnummer of ‘geen bestelbon’ invullen.
 • particulieren moeten hier een bestelling doen.

Bestelvoorwaarden

Wederverkopers en verdeelpunten zoals diensten voor toerisme, logiesuitbaters, fietscafés, toeristische attracties, ... vinden hier de bestelvoorwaarden:
 • Bestellingen worden eenmaal per week op dinsdag verstuurd.
 • Grote bestellingen van meer dan 2 dozen worden tweewekelijks geleverd.
  Bestellingen afhalen kan na voorafgaand telefonisch contact met de cel publieksinfo, verkoop en distributie op +32 16-26 76 20.
 • Gemeenten die instapten in de convenant 2015 – 2019 krijgen 30% korting op bestellingen vanaf minimum 45 euro en betalen geen verzendings- of leveringskosten.
  Gemeenten die niet instapten in de convenant 2015 – 2019 krijgen geen korting op hun bestelling en betalen verzendings- of leveringskosten.
  De bestelling kan eventueel gratis afgehaald worden in het Provinciehuis na een telefonische afspraak.
 • De verkoopfactuur wordt per e-mail verstuurd en moet betaald worden op onze rekening BE41 0680 9303 1010, binnen de 30 dagen na ontvangst.
 • Gemeentebesturen en/of andere overheidsdiensten moeten een officiële gemeentelijke bestelbonnummer of ‘geen bestelbon’ invullen op het bestelformulier.
  Sinds 2014 gelden er nieuwe regels i.v.m. de opeisbaarheid van de BTW. Daardoor kunnen wij geen bestellingen meer versturen/leveren en wachten met de opmaak van de verkoopfactuur tot we de officiële (gemeentelijke)bestelbon ontvangen hebben.
  We hebben dus minstens een bestelbonnummer nodig als u een factuur met vermelding van een bestelbonnummer/artikelnummer/dienstjaar wil ontvangen.
  Voor bestellingen zonder bestelbonnummer zal een standaard factuur opgemaakt worden.
 • Commerciële boekhandels kunnen onze fietskaarten en wandelboekjes aankopen via:
  N.V. Mondikaarten
  Boskouter 6
  9620 Zottegem
  +32 9 371 48 81
  mondikaarten@skynet.be
 • Als er publicaties zijn waarbij de wijzigingen zo talrijk zijn dat de huidige editie niet meer bruikbaar is voor de klant, wordt er voor wederverkopers een inruilactie voorzien.