Wandelnetwerk de Merode

Wandelnetwerk de Merode

Meer dan 700 km wandelplezier in het Prinsheerlijk Platteland

Opgelet: het wandelnetwerk is recent sterk uitgebreid met 170 km nieuwe wandeltrajecten op het grondgebied van de gemeenten Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem en Diest. De publicatie werd volledig vernieuwd.
 
Het wandelnetwerk de Merode strekt zich uit over 3 provincies: Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg en 9 gemeenten: Aarschot, Diest, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo.
 
De vlakke Kempen lopen hier naadloos over in het heuvelachtige Hageland. De Grote Nete en de Demer rijgen dit gevarieerde landschap en de fotogenieke plaatjes aan elkaar. Tussen het groen en het bijzondere erfgoed wandelt men langs stemmige dorpjes, machtige kastelen en abdijen. Het wandelnetwerk de Merode omvat ruim 700 kilometer zorgvuldig uitgekozen trajecten.
 
De 2 scheurvaste, waterbestendige kaarten zitten gebundeld in een hoes. De achterzijde van de kaarten bevat heel wat informatie over de streek en voorziet de wandelaar, naast tips en praktische info, ook van enkele suggestieroutes op het netwerk.

Prijs publicatie: 9,95 euro (Verzendkosten publicatie: niet inbegrepen)