Wandelnetwerk Brabantse Kouters infogids met twee kaarten

cover van het Wandelnetwerk Brabantse Kouters

780 km wandelplezier

Het wandelnetwerk wordt momenteel herwerkt. Vanaf half november 2023 zal de publicatie terug beschikbaar zijn.

In de Brabantse Kouters, het noordwestelijk stukje Groene Gordel in Vlaams-Brabant, is hoofdstad Brussel nooit ver weg. Toch is dit ook een verrassend groene streek. Je kan dit al wandelend ontdekken langs de knooppunten van het wandelnetwerk Brabantse Kouters in de gemeenten Zemst, Vilvoorde, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Meise, Wemmel, Londerzeel, Opwijk, Merchtem, Asse, Affligem, Aalst en Buggenhout.
 
Dit wandelnetwerk verbindt 780 km wandelwegen aan elkaar. 480 km van dit netwerk is bewegwijzerd in de gemeenten Londerzeel, Opwijk, Merchtem, Meise, Asse, Affligem, Wemmel, Aalst en Buggenhout. Ten oosten van de A12, in de gemeenten Grimbergen, Vilvoorde, Kapelle-op-den-Bos en Zemst kom je de knooppunten niet op terrein tegen, maar ze zijn er wel! Je ziet ze op de extra kaart, maar nog handiger is de gratis app Wandelknooppunt, waarmee je ze allemaal op zak hebt.
Meer info over de wandel app vind je hier.
 
Stippel je tocht op maat uit, aan de hand van de kaarten of via de routeplanner en de wandel app. De infogids geeft je meer uitleg over de streek en de bezienswaardigheden op je weg.
 
**Wandelnetwerk Brabantse Kouters is één van de 5 wandelproducten in de Benelux die door de organisatie van de Fiets en Wandelbeurs is genomineerd voor ‘Wandelroute van het jaar 2019’!**

Publicatie niet bestelbaar