Verbazend Buitengewoon

Verbazend Buitengewoon

in de Groene Gordel

De Groene Gordel strekt zich uit in het westen van Vlaams-Brabant, in het hart van Vlaanderen en België. De drie deelregio’s - Pajottenland & Zennevallei, Brabantse Kouters en Dijleland – houden Brussel in een groene omhelzing.
 
Dit enorm veelzijdig stukje Vlaams-Brabant is nooit echt ver weg van de stad maar toch verbazend groen en stil. Met smaakvolle streekproducten als witloof, asperges, tafeldruiven, bier en hop en rasechte vakmannen en brouwers die hun product en hun streek koesteren en met fierheid uitdragen. Met een rijke geschiedenis die vervat ligt in de mooiste kasteeltuinen en parken en de dichtste wouden en bossen. Met stoere Brabantse trekpaarden in de weiden. Kortom, een regio waar je nooit op uitgekeken geraakt.
 
Een laagje augmented reality
Deze gids kreeg een laagje augmented reality. Zo krijg je meteen de meest recente informatie en kan je je bezoek tot in de puntjes voorbereiden, zonder dat je voor gesloten deuren staat. 
Alle info hierover vind je in de gids.
 
 
Opgelet! Afhankelijk van het gewicht van de zending wordt 3 euro als bijdrage in de verzendkosten gevraagd. Je ontvangt hiervoor een overschrijvingsformulier bij de zending.
 
Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen onze publicaties ook gratis afhalen bij hun lokale dienst voor toerisme of gemeentehuis.

Prijs publicatie: gratis