Regiogids Groene Gordel DE

cover van de regiogids Groene Gordel

Regionalführer Grüner Gürtel

De Groene Gordel telt heel wat topattracties. Denk maar aan het AfricaMuseum in Tervuren, de Plantentuin Meise en het Kasteel van Gaasbeek.
 
De fietsers worden verwend met een recent vernieuwd fietsnetwerk Groene Gordel. Voor de sportieve fietsers werden de Brabantse pijl en de Dijleland gravelroute boven het doopvont gehouden. Logeren na je fietstocht kan je in onze gastvrije logies en dat drankje na die inspanning smaakt het beste op een gezellig terrasje.
 
De Groene Gordel maakt deel uit dé wandelprovincie. Monotoon wordt je wandeling nooit en het aanbod aan bewegwijzerde wandelpaden is hier ongezien. De knooppunten van vijf bijzondere wandelgebieden wijzen je de weg. Of maak het jezelf gemakkelijker met een bewegwijzerde wandellus. 
 
Deze praktische gids neemt je graag mee op pad om de Groene Gordel te verkennen. Dankzij QR-codes krijgt men meer informatie over fiets- en wandelroutes.
 
Deze publicatie is Duitstalig
Ook verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Frans.
 
Opgelet! De verzendingskosten voor deze brochure bedragen 3 euro. U ontvangt een overschrijvingsformulier bij de zending.
 
! Maximum 1 exemplaar van deze publicatie per bestelling !
Meerdere exemplaren zijn verkrijgbaar bij de lokale diensten voor toerisme van Vlaams-Brabant of na een mailtje naar toerisme@vlaamsbrabant.be.
 
Inwoners van de regio Groene Gordel kunnen de regiogids ook gratis afhalen bij hun lokale dienst voor toerisme of gemeentehuis.

Prijs publicatie: gratis