Gekiekt in Vlaams-Brabant

Ben jij een fotogenie met een hart voor Vlaams-Brabant? Plaats dan jouw favoriete provincie in de kijker en win een cheque ter waarde van 100 euro voor een overnachting in … Vlaams-Brabant!

Je hoeft het niet ver te zoeken: natuur, cultuur, lekker eten en drinken, Vlaams-Brabant heeft alles om het leven mooi te maken. Stuur ons maximaal 3 sfeerfoto’s in hoge resolutie door via onderstaand deelnemersformulier. 

Say cheese! 


Deel jouw ervaringen en geheime plekjes in vijf categorieën:

 1. Land van bier en wijn
  Een artisanale brouwerij? Een lokaal bier of een Hagelands wijntje op een terras? Een hopveld of fotogenieke wijngaard? De brouwer aan het werk of de wijnboer tijdens de druivenpluk?
  Vlaams-Brabants bier en wijn staan centraal in deze categorie. We proosten alvast op jullie gezondheid!
 2. Geschiedenis en erfgoed
  Een ridderlijk kasteel, een trots Brabants trekpaard, een aloude romaanse kerktoren of kleurrijke historische processie. Vlaams-Brabant heeft een lange en rijke geschiedenis achter de rug, met heel wat stille getuigen die vandaag nog standvastig de tijd trotseren. Soms worden ze in hun oude eer hersteld, soms werden ze met een modern sausje architectuur overgoten. Van heinde en verre komen mensen om dit rijke erfgoed te ontdekken. 
 3. Landschapsparels
  Een stad aan de horizon. Een mistig moeras. Een bos in herfstkleuren. Een dorpje in de vallei. Een roestige heuvel die boven het landschap uitsteekt. Oneindige vruchtbare velden zover het oog reikt. Onze kleine provincie heeft een uiterst gevarieerd landschap. Juist dat maakt haar zo aantrekkelijk voor wie op visite komt. 
 4. Straffe streekproducten
  Hmmmm … al eens van Vlaams-Brabant geproefd? Neen? Dan weet je nog niet wat écht lekker is. Witloof, tafeldruif, asperge, kruidkoek, confituur, kaas … we’ve got it all! Wie slaagt erin om dit lekkers smakelijk op de foto te krijgen? 
 5. Toerist in het vizier
  Toerist of recreant in eigen land. Met de fiets, te paard, in de kayak, te voet of op de mountainbike? Genietend van een gezellig terrasje, picknickend in het park of duikend in een openlucht zwembad. Hier staat de mens centraal. Actief of juist iets minder actief. De Homo Turisticus is een bizar beestje … eigenwijs, creatief, lachend en bovenal fotogeniek.


Praktisch

Je stuurt ons maximum 3 foto’s door. Je kan deelnemen met deze 3 foto’s in één categorie of je kan er voor kiezen om deel te nemen aan verschillende categorieën. Maar elke deelnemer kan slechts drie foto’s doorsturen. Elke foto moet minimum 2MB groot zijn.
Tip: wees origineel en creatief!
De wedstrijd loopt van 1 juli tot en met 30 november. 

Lees het wedstrijdreglement goed door op voorhand.
Als je de foto’s doorstuurt via onderstaand deelnemersformulier, ga je akkoord met het wedstrijdreglement. Als er mensen figureren op je foto (belangrijk voor de categorie ‘Toerist in het vizier’) moeten deze hun portretrecht hebben afgestaan. Zij moeten expliciet hun toestemming hebben gegeven en zich akkoord hebben verklaard dat deze foto’s mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Hiervoor is de indiener van de foto zelf verantwoordelijk. 

De ingezonden foto’s worden eigendom van Toerisme Vlaams-Brabant vzw en kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden (digitaal en in print-vorm) voor de provincie Vlaams-Brabant. De foto’s kunnen ook doorgegeven worden aan partners en derden. Bij de copyright zal steeds de naam van de fotograaf vermeld worden. 

De winnaar van elke categorie wint een Vlaanderen Vakantielandcheque ter waarde van 100 euro voor een overnachting in Vlaams-Brabant. Deze winnaars mogen samen met een gast op 28 maart 2018 ook aanwezig zijn op de Toerisme Awards 2018 in het Koloniënpaleis in Tervuren. De tweede prijs (per categorie) is een streekproductenmand ter waarde van 50 euro. De derde prijs (per categorie) is een wandelpakket ter waarde van 27 euro. De winnaars worden bekend gemaakt in de 4e week van de maand december 2017. Zij zullen per e-mail hiervan op de hoogte worden gebracht. Hun naam en woonplaats zullen ook verschijnen op deze webpagina.

Deelnemen?!

Via deze link ga je naar het deelnemersformulier. Succes!


Wedstrijdreglement 

Via deze link ga je naar het wedstrijdreglement.
Als je nog vragen hebt, aarzel niet om contact op te nemen met Toerisme Vlaams-Brabant vzw: toerisme@vlaamsbrabant.be of telefoon: 016 26 76 20.