Fiets mee met de Warmste Koers in het Sven Nys Cycling Center

Het Sven Nys Cycling Center neemt met 'De Warmste Koers' deel aan De Warmste Week van Studio Brussel.

Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 december kan je van 11u tot 21u op de rollen komen fietsen voor het goede doel. Met je actie steun je Join2Bike, een Leuvense vzw die zich inzet om mensen met en zonder beperking op de fiets te krijgen.

Op de rollen

Kom met ons meefietsen op de rollen of op een spinningfiets. Om de werking van ons goede doel Join2Bike extra in de verf te zetten, plaatsen wij ook 2 handbikes op rollen.

Je fietst minimum een half uurtje. Te kort denk je? Blijf gerust wat langer rijden. Smeer die benen in en rij de race van jouw leven. En wie weet fiets je in het gezelschap van (ex-)renners en andere bekende gezichten.

Bij deelname kan je gratis gebruik maken van de kleedkamers en douches in het Sven Nys Cycling Center. 

Supporters op post! 

Neem gerust zo veel mogelijk supporters mee voor een sfeervolle dag. Er zijn tal van randactiviteiten op het terrein, alsook drank- en eetgelegenheden ten voordele van Join2Bike. 

Het belevingscentrum Sven Nys Cycling Center blijft tijdens het event gewoon open. Meer info op www.svennyscyclingcenter.be. Alle inkomsten uit het belevingscentrum op 21, 22 en 23 december gaan naar de actie. De Warmste Koers is een initiatief van Toerisme Vlaams-Brabant i.s.m. de Gemeente Tremelo

Hoe deelnemen? 

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier, of kom gewoon opdagen. Je betaalt 10 Euro inschrijvingsgeld per half uurtje fietsen op de rollen. Deze opbrengst gaat integraal naar Join2Bike by Belgian Power vzw. 

Wil je graag meer bijdragen? Laat je sponsoren en kom zoveel mogelijk kilometers rollenkoersen. Haal je daarmee het meeste sponsorgeld binnen, dan maak je kans op een mooie prijs. Download hier vrijblijvend het sponsorblad

Je inschrijvingsgeld en eventueel verzamelde sponsorgeld betaal je aan de balie van het Sven Nys Cycling Center op de dag van het evenement, contant of per bancontact, dit ten laatste een half uurtje voor je starttijd. 

Opgelet: De opbrengsten van deze acties geven nooit recht op een fiscaal attest. 


Schrijf je hier in!


Vzw Join2Bike by Belgian Power 

De opbrengst van 'De Warmste Koers' gaat integraal naar de Leuvense vzw Join2Bike by Belgian Power. In het beweegproject join2bike by Belgian Power vzw krijgt inclusie van andersvaliden sportief kleur. Validen en andersvaliden gaan wekelijks met de fiets samen op pad om letterlijk en figuurlijk hoge toppen te scheren. Dankzij onze fiets-o-theek Niko kan iedere andersvalide met een gepaste tandem, driewieler of handbike aansluiting vinden. Vaak dure bolides …. Belgian Power vzw koopt deze aangepaste fietsen aan en stelt deze ter beschikking aan de leden. In alle opzichten … verleggen we samen grenzen! Dit kan enkel en alleen dankzij de steun van velen. 

Wil je de organisatie beter leren kennen of misschien een keertje meefiesten? Surf dan naar www.join2bike.be.