494 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

  's Hertogenmolens

  Fietsvriendelijke logies

  Aan het uiteinde van de stadswallen achter het Begijnhof staat sinds de 16de eeuw een watermolencomplex als een eiland in de Demer. Na een succesvolle restauratie die 5 jaar duurde heeft het indrukwekkende gebouw een nieuwe bestemming gekregen. 's Hertogenmolens hotel heeft 25 sfeervolle kamers met rustgevende uitkijk op het stromende water. Een loopbrug langst de sluizen brengt je naar de brasserie en het over de Demer zwevende terras voor een heerlijk romantische avond. Wil je toch wat actiever zijn, dan kan je het prachtige Aarschot gaan verkennen per fiets langst de aangelegde fietsroute vlakbij of nog specialer: neem de kajak aan het hotel tot in Werchter. Suitekamers op aanvraag.


  JEROME Nameche

  Woluwestraat


  Hotel-restaurant De Zwaan

  Fietsvriendelijke logies Toegankelijkheidslabel: I

  Hotel-restaurant in de schaduw van de 16de-eeuwse basiliek met park. Ruime kamers met aparte badkamer, radio, T.V. en draadloos internet. Restaurant en brasserie met gratis afgesloten parking voor auto en fietsen.


  Elewijt Center

  Toegankelijkheidslabel: I


  Gastenhof 'TER LOMBEEK'

  Te midden van het Pajottenland vindt u het rustige Roosdaal waar Gastenhof Ter Lombeek u hartelijk welkom heet in hun veelzijdige verwenadres. Vanuit dit sfeervol gastenhof kunt u de omgeving verkennen. Een bijzonder adres voor zowel de toerist als de zakenman. Als extra bieden wij een vergaderzaal aan. De prachtige kamers geven u al het comfort voor een ontspannen verblijf. Zowel inrichting als sanitair zijn afgestemd op verwennen in zijn hoogste vorm. In de morgen kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, geserveerd in een prachtige ontbijtzaal. Ambachtelijke producten, geurende koffie, verse ingrediënten... Na zo'n ontbijt bent u helemaal verkwikt om de dag te beginnen.


  B&B Den Engel


  Value Stay Brussels Expo

  Toegankelijkheidslabel: I

  “Value Stay Brussel Expo“ (voorheen Hotel Rijckendael) is een budget hotel in Brussel, beschikt over 49 rookvrije kamers en is zeer gunstig gelegen. Elke kamer is uitgerust met gratis Wi-Fi, een flatscreentelevisie met satellietkanalen, een minikoelkast en thee- en koffiefaciliteiten. De kamers hebben een volledig betegelde badkamer met wc, douche/ bad, haardroger en een ruime wastafel.


  GreenPark

  Gelegen in de volle natuur, net buiten Brussel. Hypercomfortabele kamers. Twee moduleerbare conferentiezalen of banketzalen.


  Lavan

  B&B Lavan


  Heerlijckyt van Elsmeren

  De Heerlijckyt Van Elsmeren is een origineel ontmoetingscentrum met een schitterende ligging. Het landgoed met kasteel, boerderij, vijvers en parken is prachtig gelegen te Geetbets aan de grens van Vlaams-Brabant en Limburg. Het biedt u en uw gasten een uitgelezen kader om rustige dagen te beleven in een warme sfeer. Bedrijven, opleidingsbureaus, trainers en andere begeleiders van groepen komen naar de Heerlijckyt voor seminaries, stages, retraites, teambuildings, opleidingen, meetings, incentives... Groepen vrienden en/of families zijn welkom om gewoon te genieten van de prachtige plek en de aangename wandel- en fietsomgeving. Zij laten zich ook verwennen door de huiskoks die originele en gezonde maaltijden voor hen klaarmaken. Ook een origineel feest met overnachting kan er plaats vinden.