162 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

  's Hertogenmolens

  Fietsvriendelijke logies

  Aan het uiteinde van de stadswallen achter het Begijnhof staat sinds de 16de eeuw een watermolencomplex als een eiland in de Demer. Na een succesvolle restauratie die 5 jaar duurde heeft het indrukwekkende gebouw een nieuwe bestemming gekregen. 's Hertogenmolens hotel heeft 25 sfeervolle kamers met rustgevende uitkijk op het stromende water. Een loopbrug langst de sluizen brengt je naar de brasserie en het over de Demer zwevende terras voor een heerlijk romantische avond. Wil je toch wat actiever zijn, dan kan je het prachtige Aarschot gaan verkennen per fiets langst de aangelegde fietsroute vlakbij of nog specialer: neem de kajak aan het hotel tot in Werchter. Suitekamers op aanvraag.

  Richtprijs: 52.50 euro    Meer info

  't Kareelbos

  Vakantiewoning ‘t Kareelbos is gelegen in de groene omgeving van het Hagelandse wijndorp Wezemaal, deelgemeente van Rotselaar, op wandelafstand van het dorpscentrum. Gelegen tussen Leuven en Aarschot is dit de perfecte uitvalsbasis om het Hageland te ontdekken. Het is een ideale stek voor families en groepen die op zoek zijn naar een actief verblijf in het Hageland, maar ook voor zij die gewoon willen genieten van de natuur, de rust en het gezellig samenzijn. De woning werd volledig gerenoveerd en ingericht als vakantiewoning met 6 slaapkamers voor 16 personen.


  't Koetshuis

  Fietsvriendelijke logies

  't Koetshuis is een charmante, kleinschalige, karaktervolle en ruime vakantiewoning. Ideaal voor de rustige genieter, van welke leeftijd ook. Je beschikt er over alle comfort en faciliteiten. In de grote omheinde tuin met rustige hoekjes geniet je van vergezichten tot Tienen en andere gemeenten. Kinderen welkom.

  Richtprijs: 235.00 euro    Meer info

  't Vennebos

  Kleine, familiale en kindvriendelijke naturistencamping, gelegen in bosrijke omgeving met vele uitstapmogelijkheden.


  't Vennepark

  Het kampeerverblijfpark ligt in een rustige omgeving, bos en groen voor mensen die van de natuur houden. 3 km van Keerbergen, 4 km van Tremelo en Haacht en 10 km van Mechelen.


  't Vinnehof

  Rustig gelegen, grenzend aan domein 'Het Vinne', het grootste binnenmeer van België.


  @ Home

  Het betreft een klein huisje, met één slaapruimte voor 4 personen. Kitchinette en douchekamertje. Men kan er overnachten en beschikt privé over eigen sanitaire voorzieningen. Bij mooi weer is er toegang tot een prachtig terras. Men kan z'n eigen maaltijden bereiden - de keuken wordt desgevallend gemeenschappelijk gebruikt tijdens het verblijf.


  Aan de Jordaan

  Aan de Jordaan' ligt op het einde van een smal straatje in de prachtige Mene-Jordaanvallei op de grens met Hoegaarden. Je kan er uren wandelen, fietsen of paardrijden in een van de mooiste wandelgebieden van Vlaanderen. De oude schuur werd zo ecologisch mogelijk omgebouwd tot een comfortabele B&B en vakantiewoning met gemeenschappelijke living en keuken, slaapzaaltje met stapelbedden en 3 kamers (2 x 2 personen en 1 x 4-personen). Elke kamer heeft een eigen badkamer. De lemen muurbezetting en vloer of wandverwarming zorgen voor een aangenaam leefklimaat. Vanop een reusachtig overdekt terras heb je zicht op natuurgebied, een vijver en een kudde IJslandse paarden. Je kan je verblijf combineren met workshops ( meditatie, ayurveda, intuïtief tekenen, omgaan met paarden). Ter plaatse ook manege 'het Paardsparadijs', en een zwemvijver.


  Aan de Jordaan


  Alpha Hotel

  Fietsvriendelijke logies Toegankelijkheidslabel: A

  Familiaal hotel met 17 kamers in het hartje van Tienen. Op wandelafstand van de Grote Markt, station en tal van leuke bezienswaardigheden en musea.

  Richtprijs: 60.00 euro    Meer info