16 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

  't Vennebos

  Kleine, familiale en kindvriendelijke naturistencamping, gelegen in bosrijke omgeving met vele uitstapmogelijkheden.


  't Vennepark

  Het kampeerverblijfpark ligt in een rustige omgeving, bos en groen voor mensen die van de natuur houden. 3 km van Keerbergen, 4 km van Tremelo en Haacht en 10 km van Mechelen.


  De Klokkeberg

  Kampeerverblijfpark in een rustige omgeving op 35 km van Brussel. Alle voorzieningen: elektriciteit, water, riolering, kabel-TV, speeltuin, tennis en cafetaria. Veel wandel- en fietsroutes in de omgeving. Er wordt een speciale prijs gemaakt voor de verhuur van stacaravan's voor een langere periode.

  Richtprijs: 17.50 euro    Meer info

  De Moor

  Een camping gelegen in een bosrijke omgeving!

  Richtprijs: 15.00 euro    Meer info

  De Roygaerden

  Toegankelijkheidslabel: I

  Recreatiepark 'De Roygaerden' is omgeven door prachtige bomen en vijvers. De omgeving biedt mogelijkheden tot mooie fietstochten, wandelingen,... Ook dichtbij vind je het bekende 'Meer van Rotselaar', waar je kan surfen en zwemmen.

  Richtprijs: 17.00 euro    Meer info

  Diepvennen

  Toegankelijkheidslabel: I

  Het kampeerterrein is centraal gelegen en beschikt over toeristische, seizoens- en jaarplaatsen. Het is een mooi 10 ha terrein en gemakkelijk bereikbaar via de autosnelweg A12 (Brussel-Antwerpen). Alle faciliteiten zijn er aanwezig om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen (zwemvijver, kinderbad, visvijver, grote speeltuin, tafeltennis, tennisterrein, petanque,...). Sanitair, 2 tavernes-restaurant en automatenshop.

  Richtprijs: 13.00 euro    Meer info

  Green Valley

  Klein en heel rustig verblijfspark, 30 km van Brussel. Mooi landschap en grote percelen.


  Kampeerverblijfpark Athena-Helios

  In Europa vinden bijna 2 miljoen naturisten een plekje op een naturistenkampeerterrein. Ook in Vlaanderen kunnen zij terecht op een terrein met een uitzonderlijke ligging en een volledige accomodatie, dichtbij Brussel en Leuven.


  Kampeerverblijfpark Welcome

  Bosrijke omgeving met vijvers, op 1 km van het centrum. Prachtige fiets- en wandelroutes. Centraal gelegen tussen steden Brussel, Leuven en Waver (Walibi). Via de E411 aan kruispunt N4 met N 253 richting Leuven en vervolgens de 2de straat links.

  Richtprijs: 13.50 euro    Meer info

  N3CB

  In een schilderachtig en golvend kader nabij de Voervallei met haar Romeinse Basilieken. Op 2 km. van het bos van Meerdaal, befaamd voor zijn wandelpaden en paardwandelingen. Speelplein, sportplein, bal- en vergaderzaal. Hengelgelegenheid op 100 m.

  Richtprijs: 17.00 euro    Meer info