225 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

  'T Vogelnestje

  Fietsvriendelijke logies

  Het vogelnestje is een kleine gerestaureerde hoeve van 1898. Er is één grote kamer voor 4 personen + babybedje. Het is hier zeer rustig slapen in een prachtig landschap. In de natuurlijke tuin is er ook een nieuw aangelegde takkenwal en vele vogeltjes. Met de fiets kan je van hieruit zowel het Pajottenland als Brussel bezoeken. Eenvoud siert...


  't Craaienhof

  We nodigen u uit om in de glooiende valleien van het Pajottenland, op 30 min van het zuid-westen van Brussel, dit uniek stukje natuur te ontdekken. Deel met ons de zachte dingen des leven. Wij verwelkomen u met plezier in onze familiale woning, die opgetrokken is in de oude schuur van de boerderij. Vanuit de prachtige tuin met bloeiende borders en buxus hagen kunt u op uw gemak kuieren naar de groentetuin en de fruitbomen, waar wat verderop de koeien u staan op te wachten. De omgeving is rustig en harmonieus. Of u hier nu alleen bent, of met uw gezin of vrienden, iedereen kan hier tijdens zijn verblijf volop genieten van het comfort en de kalmte die deze warme omgeving uitstraalt.


  't Standonk gastenverblijf

  Mooi, heel rustig gastenverblijf met studiocomfort voor 2 personen (max 4 pers). Eigen badkamertje en keukentje ter beschikking. We zijn heel landelijk gelegen aan knooppunt 26 van het fietsroutenetwerk en de GR wandelroute loopt vlakbij onze deur voorbij. Indien gewenst zorgen wij voor een lekker ontbijt met verse (streek)producten. Ook geschikt voor een langer verblijf voor zakenmensen. Kom gerust eens bij ons kijken of vraag meer info via mail!!!


  1570

  Onze ruime kamers voor 4 personen zijn ingericht voor natuurliefhebbers. Paardenliefhebbers kunnen hier zeker ook terecht. Wij hebben stallen en mooie routes voor de ruiters en amazones klaarliggen.


  4Arms

  Warm onthaal door een jong paar in een prachtig huis, gelegen ten oosten van Brussel, binnen de buitenring, en op een afstand van +- 400 m van het Zonieënwoud. Na enkele maanden werken, is het huis aan renovatie toe. Het is met een aangeboren zin voor decoratie dat Anne, twee kamers heeft getransformeerd om deze te verhuren (met echtheid van materialen zoals hout, blauwe steen, ...). De gasten zullen een aparte ingang hebben maar de living wordt direct gecommuniceerd met hun eigen deel.


  @ Home

  Het betreft een klein huisje, met één slaapruimte voor 4 personen. Kitchinette en douchekamertje. Men kan er overnachten en beschikt privé over eigen sanitaire voorzieningen. Bij mooi weer is er toegang tot een prachtig terras. Men kan z'n eigen maaltijden bereiden - de keuken wordt desgevallend gemeenschappelijk gebruikt tijdens het verblijf.


  A Passage to the world

  Gelegen in een woongebied met landelijk karakter. Volledig ingericht logies van 100m² met keuken, living, 1 slaapkamer, 1 badkamer, apart toilet, terras en tuin van 250m² - volledig onderhouden door tuinman. Attest ontvangen en ondertekend door schepen bevoegd voor stedenbouw Mario Van Rossem.


  AIr BnB

  Air BnB


  Aan de Jordaan


  Abdijstraat