8 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

3CBrussels

Op 10 km van hartje Brussel kan je genieten van de prachtige natuur rondom het kasteel 'de Burbure'. Dicht bij het museum van Midden-Afrika. Zaal met bar in prachtige chalet, TV, petanque en volley. Openbaar vervoer zonder problemen naar de hoofdstad.

Richtprijs: 20.00 euro    Meer info

B&B Leeuwerikenveld

Fietsvriendelijke logies

B&B met mini camping gelegen aan de fietsroute LF35 / Vlaanderen fietsroute Basic comfortabele kamers, toiletruimte en douches op zelfde verdiep. Brood en ontbijtservice ook mogelijk voor kampeerders op de trekkerskampeerplaats of mini camping. B&B en camping label fietsvriendelijk & honden toegelaten

Richtprijs: 15.00 euro    Meer info

Camping Druivenland

Rustige en aangename familiale camping, deels bebost en deels met zicht op de vallei. Dicht bij Brussel, Leuven, Waterloo, Walibi Waver, Tervuren en het Zoniënwoud. (E411, afslag 3)


Camping Grimbergen

Toegankelijkheidslabel: I

Rustige en landelijke camping. Vlotte busverbinding met Brussel (100 m). Was- en droogautomaat aanwezig, alsook WC en douche voor mindervaliden. Openlucht zwembad en restaurant naast de camping. Vanaf seizoen 2013 ook WIFI aanwezig.

Richtprijs: 25.00 euro    Meer info

De Mulkerij

De Mulkerij (Camping)

Achter de bebouwing van een voormalige boerderij ligt op het eigendom van de uitbater een stuk grasland, boomgaard en bos in de open ruimte van de Getevallei. Dit terrein is bruikbaar als een openluchtrecreatief verblijf voor kortkampeerders (minicamping). Enkel op de verharde oppervlaktes mogen kampeerauto of rijcaravan plaatsnemen. Stacaravans worden uitgesloten van kampeerplaatsen voor kortkampeerders. Tenten kunnen op een ondergrond van gras opgesteld worden. Het sanitair in ondergebracht in de bestaande bebouwing en voorziet een toilet, wastafel en douche. De locatie voorziet een parkeergelegenheid en stalplaats voor bijvoorbeeld fietsen op privégrond en dus niet op het openbaar domein. Deze voorzieningen zijn echter wel toegankelijk via het openbaar domein.


De Vijvers

Camping De Vijvers is gelegen aan de rand van een groot natuurgebied. Het is een oase van rust, ruimte en groen. Een paradijs voor wandelaars en fietsers. De nabijheid van de bekende Norbertijnenabdij en de eikendreef met ijscokarren zorgen voor een zeer gewaardeerde toegevoegde waarde. Ter hoogte van de abdij situeert zich het drie-provinciën-punt. Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant grenzen er aan mekaar. De streek is ook bekend als overgangsgebied van de bosrijke Kempen naar het heuvelachtige Hageland.

Richtprijs: 14.00 euro    Meer info

Gali

Camping gelegen dicht bij het attractiepark Walibi Belgium (op 5 km). Uitrit nr. 5 bis, Waver-Noord op snelweg 411. Langs industriezone richting Ottenburg. Speelweide en petanque baan. Op ± 20 km van Brussel.

Richtprijs: 12.00 euro    Meer info

Veronique

Rustig en landelijk gelegen op 25 km van Brussel en 8 km van Leuven en Mechelen. Cafetaria, petanque, wandelen, fietsen, paardrijden,... Gelegen dichtbij Hofstade (watersportmogelijkheden) en dierenpark Plankendael. Ook verhuring op jaarbasis.