7 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

3CBrussels

Op 10 km van hartje Brussel kan je genieten van de prachtige natuur rondom het kasteel 'de Burbure'. Dicht bij het museum van Midden-Afrika. Zaal met bar in prachtige chalet, TV, petanque en volley. Openbaar vervoer zonder problemen naar de hoofdstad.

Richtprijs: 20.00 euro    Meer info

B&B Leeuwerikenveld

Fietsvriendelijke logies

Ben je op zoek naar een kampeerplaats, met alle nodige voorzieningen? Dan is Camping Leeuwerikenveld de place to be om te kamperen tussen Leuven – Diest – Sint-Truiden (erkend door Toerisme Vlaanderen in 2018 volgens laatste decreet 1/04/2017) Camping Leeuwerikenveld biedt verzorgde kampeerplaatsen met een afzonderlijk aangelegd tentenveld. Het terrein is doelbewust in twee percelen opgesplitst met een trekkersveld voor tenten, en een kampeerplaats voor caravans, motorhomes of andere gemotoriseerde verblijven. Voorzien van alle nutsvoorzieningen voor doortrekpubliek. Ook een B&B en vakantiewoning zijn mogelijk in combinatie te reserveren bijvoorbeeld voor families en andere groepen. De laatste aanwinst: de Compo-Stalla is een blokhut die bij mindere weersomstandigheden voor kampeergroepen een eet- en gezellige ruimte aanbied tot ca. 35 personen. Info en reservatie te bekomen bij de uitbaters Nicole en Jos. Camping opening periode en reservatie: zie website Nachtparking campers buiten deze periode altijd op aanvraag.

Richtprijs: 15.00 euro    Meer info

Camping De Mulkerij


Camping Druivenland

Rustige en aangename familiale camping, deels bebost en deels met zicht op de vallei. Dicht bij Brussel, Leuven, Waterloo, Walibi Waver, Tervuren en het Zoniënwoud. (E411, afslag 3)

Richtprijs: 24.00 euro    Meer info

Camping Grimbergen

Toegankelijkheidslabel: I

Rustige en landelijke camping. Vlotte busverbinding met Brussel (100 m). Was- en droogautomaat aanwezig, alsook WC en douche voor mindervaliden. Openlucht zwembad en restaurant naast de camping. Vanaf seizoen 2013 ook WIFI aanwezig.

Richtprijs: 25.00 euro    Meer info

Gali

Camping gelegen dicht bij het attractiepark Walibi Belgium (op 5 km). Uitrit nr. 5 bis, Waver-Noord op snelweg 411. Langs industriezone richting Ottenburg. Speelweide en petanque baan. Op ± 20 km van Brussel.

Richtprijs: 12.00 euro    Meer info

Kampeerverblijfpark Veronique

Rustig en landelijk gelegen op 25 km van Brussel en 8 km van Leuven en Mechelen. Cafetaria, petanque, wandelen, fietsen, paardrijden,... Gelegen dichtbij Hofstade (watersportmogelijkheden) en dierenpark Plankendael. Ook verhuring op jaarbasis.