630 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

  'T Vogelnestje

  Fietsvriendelijke logies

  Het vogelnestje is een kleine gerestaureerde hoeve van 1898. Er is één grote kamer voor 4 personen + babybedje. Het is hier zeer rustig slapen in een prachtig landschap. In de natuurlijke tuin is er ook een nieuw aangelegde takkenwal en vele vogeltjes. Met de fiets kan je van hieruit zowel het Pajottenland als Brussel bezoeken. Eenvoud siert...

  Richtprijs: 30.00 euro    Meer info

  's Hertogenmolens

  Aan het uiteinde van de stadswallen achter het Begijnhof staat sinds de 16de eeuw een watermolencomplex als een eiland in de Demer. Na een succesvolle restauratie die 5 jaar duurde heeft het indrukwekkende gebouw een nieuwe bestemming gekregen. 's Hertogenmolens hotel heeft 25 sfeervolle kamers met rustgevende uitkijk op het stromende water. Een loopbrug langst de sluizen brengt je naar de brasserie en het over de Demer zwevende terras voor een heerlijk romantische avond. Wil je toch wat actiever zijn, dan kan je het prachtige Aarschot gaan verkennen per fiets langst de aangelegde fietsroute vlakbij of nog specialer: neem de kajak aan het hotel tot in Werchter. Suitekamers op aanvraag.

  Richtprijs: 52.50 euro    Meer info

  't Achterhuijse

  Klein huis gelegen in mijn tuin achter mijn huis, omcirkeld door tuinen.


  't Asbroekhof


  't Craaienhof

  We nodigen u uit om in de glooiende valleien van het Pajottenland, op 30 min van het zuid-westen van Brussel, dit uniek stukje natuur te ontdekken. Deel met ons de zachte dingen des leven. Wij verwelkomen u met plezier in onze familiale woning, die opgetrokken is in de oude schuur van de boerderij. Vanuit de prachtige tuin met bloeiende borders en buxus hagen kunt u op uw gemak kuieren naar de groentetuin en de fruitbomen, waar wat verderop de koeien u staan op te wachten. De omgeving is rustig en harmonieus. Of u hier nu alleen bent, of met uw gezin of vrienden, iedereen kan hier tijdens zijn verblijf volop genieten van het comfort en de kalmte die deze warme omgeving uitstraalt.


  't Huizeke

  't Huizeke (Vakantiewoning)

  Fietsvriendelijke logies

  Onze vakantiewoning voor 2 à 3 personen bevindt zich aan de rand van het pajottenland in de Assese deelgemeente Asbeek. Het is een prima uitvalsbasis voor wie fietsend of wandelend met de omgeving wil kennismaken, maar uiteraard ook voor wie de rust wil opzoeken. Zowel Wandel- als fiets- knooppunten situeren zich in de nabije omgeving. Fietsknooppunt nr 1 is vlakbij, op slechts een paar 100 meter van 't Huizeke. Met de wagen ben je op 5 minuutjes in Asse, voor Brussel reken je 20 minuten, en de andere kant uit richting Gent kost je zo'n 25 minuten.


  't Kareelbos

  Vakantiewoning ‘t Kareelbos is gelegen in de groene omgeving van het Hagelandse wijndorp Wezemaal, deelgemeente van Rotselaar, op wandelafstand van het dorpscentrum. Gelegen tussen Leuven en Aarschot is dit de perfecte uitvalsbasis om het Hageland te ontdekken. Het is een ideale stek voor families en groepen die op zoek zijn naar een actief verblijf in het Hageland, maar ook voor zij die gewoon willen genieten van de natuur, de rust en het gezellig samenzijn. De woning werd volledig gerenoveerd en ingericht als vakantiewoning met 6 slaapkamers voor 16 personen.


  't Koetshuis

  Fietsvriendelijke logies

  't Koetshuis is een charmante, kleinschalige, karaktervolle en ruime vakantiewoning. Ideaal voor de rustige genieter, van welke leeftijd ook. Je beschikt er over alle comfort en faciliteiten. In de grote omheinde tuin met rustige hoekjes geniet je van vergezichten tot Tienen en andere gemeenten. Kinderen welkom.

  Richtprijs: 235.00 euro    Meer info

  't Prachthof

  In een oase van groen en rust ligt 't Prachthof. Een wat afgelegen plekje en tegelijk vlakbij bus (300 m) en winkels (500 m). Ideaal om te komen uitrusten, dichterbij jezelf te zijn, kortom: genieten. Capaciteit: 7 kamers, waarvan 5 x 2-persoonskamers met eigen badkamer, 1 x rolstoelkamer op gelijkvloers met eigen badkamer (inloopdouche e.d.) en 1 x familiekamer (ouders + kinderen) met eigen badkamer. Welkom!


  't Rijsgat