482 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

  'T Vogelnestje

  Fietsvriendelijke logies

  Het vogelnestje is een kleine gerestaureerde hoeve van 1898. Er is één grote kamer voor 4 personen + babybedje. Het is hier zeer rustig slapen in een prachtig landschap. In de natuurlijke tuin is er ook een nieuw aangelegde takkenwal en vele vogeltjes. Met de fiets kan je van hieruit zowel het Pajottenland als Brussel bezoeken. Eenvoud siert...

  Richtprijs: 30.00 euro    Meer info

  's Hertogenmolens

  Fietsvriendelijke logies

  Aan het uiteinde van de stadswallen achter het Begijnhof staat sinds de 16de eeuw een watermolencomplex als een eiland in de Demer. Na een succesvolle restauratie die 5 jaar duurde heeft het indrukwekkende gebouw een nieuwe bestemming gekregen. 's Hertogenmolens hotel heeft 25 sfeervolle kamers met rustgevende uitkijk op het stromende water. Een loopbrug langst de sluizen brengt je naar de brasserie en het over de Demer zwevende terras voor een heerlijk romantische avond. Wil je toch wat actiever zijn, dan kan je het prachtige Aarschot gaan verkennen per fiets langst de aangelegde fietsroute vlakbij of nog specialer: neem de kajak aan het hotel tot in Werchter. Suitekamers op aanvraag.


  't Achterhuijse

  Klein huis gelegen in mijn tuin achter mijn huis, omcirkeld door tuinen.


  't Craaienhof

  We nodigen u uit om in de glooiende valleien van het Pajottenland, op 30 min van het zuid-westen van Brussel, dit uniek stukje natuur te ontdekken. Deel met ons de zachte dingen des leven. Wij verwelkomen u met plezier in onze familiale woning, die opgetrokken is in de oude schuur van de boerderij. Vanuit de prachtige tuin met bloeiende borders en buxus hagen kunt u op uw gemak kuieren naar de groentetuin en de fruitbomen, waar wat verderop de koeien u staan op te wachten. De omgeving is rustig en harmonieus. Of u hier nu alleen bent, of met uw gezin of vrienden, iedereen kan hier tijdens zijn verblijf volop genieten van het comfort en de kalmte die deze warme omgeving uitstraalt.


  't Huizeke

  't Huizeke (Vakantiewoning)

  Fietsvriendelijke logies

  Onze vakantiewoning voor 2 à 3 personen bevindt zich aan de rand van het pajottenland in de Assese deelgemeente Asbeek. Het is een prima uitvalsbasis voor wie fietsend of wandelend met de omgeving wil kennismaken, maar uiteraard ook voor wie de rust wil opzoeken. Zowel Wandel- als fiets- knooppunten situeren zich in de nabije omgeving. Fietsknooppunt nr 1 is vlakbij, op slechts een paar 100 meter van 't Huizeke. Met de wagen ben je op 5 minuutjes in Asse, voor Brussel reken je 20 minuten, en de andere kant uit richting Gent kost je zo'n 25 minuten.

  Richtprijs: 210.00 euro    Meer info

  't Koetshuis

  Fietsvriendelijke logies

  't Koetshuis is een charmante, kleinschalige, karaktervolle en ruime vakantiewoning. Ideaal voor de rustige genieter, van welke leeftijd ook. Je beschikt er over alle comfort en faciliteiten. In de grote omheinde tuin met rustige hoekjes geniet je van vergezichten tot Tienen en andere gemeenten. Kinderen welkom.

  Richtprijs: 235.00 euro    Meer info

  't Pro-Beersel

  Wist u dat 't pro-Beersel de oplossing heeft voor iederéén die op zoek is naar tijdelijk logement. Waar naartoe tijdens uw verbouwing, tussen 2 woningen, bij een wijziging in uw gezinssituatie of een project ten zuiden van Brussel of andere reden. U hebt een reden, wij de oplossing! Vind onze diensten in de formule 'tijdelijk logement' op www.pro-beersel.be. Altijd welkom op afspraak.


  't Standonk gastenverblijf

  Mooi, heel rustig gastenverblijf met studiocomfort voor 2 personen (max 4 pers). Eigen badkamertje en keukentje ter beschikking. We zijn heel landelijk gelegen aan knooppunt 26 van het fietsroutenetwerk en de GR wandelroute loopt vlakbij onze deur voorbij. Indien gewenst zorgen wij voor een lekker ontbijt met verse (streek)producten. Ook geschikt voor een langer verblijf voor zakenmensen. Kom gerust eens bij ons kijken of vraag meer info via mail!!!


  't Vennebos

  Kleine, familiale en kindvriendelijke naturistencamping, gelegen in bosrijke omgeving met vele uitstapmogelijkheden.


  't Vennepark

  Het kampeerverblijfpark ligt in een rustige omgeving, bos en groen voor mensen die van de natuur houden. 3 km van Keerbergen, 4 km van Tremelo en Haacht en 10 km van Mechelen.