270 accomodaties gevonden die aan je zoekopdracht voldoen.
Sorteer op naam / prijs

  's Hertogenmolens

  Fietsvriendelijke logies

  Aan het uiteinde van de stadswallen achter het Begijnhof staat sinds de 16de eeuw een watermolencomplex als een eiland in de Demer. Na een succesvolle restauratie die 5 jaar duurde heeft het indrukwekkende gebouw een nieuwe bestemming gekregen. 's Hertogenmolens hotel heeft 25 sfeervolle kamers met rustgevende uitkijk op het stromende water. Een loopbrug langst de sluizen brengt je naar de brasserie en het over de Demer zwevende terras voor een heerlijk romantische avond. Wil je toch wat actiever zijn, dan kan je het prachtige Aarschot gaan verkennen per fiets langst de aangelegde fietsroute vlakbij of nog specialer: neem de kajak aan het hotel tot in Werchter. Suitekamers op aanvraag.

  Richtprijs: 52.50 euro    Meer info

  't Koetshuis

  Fietsvriendelijke logies

  't Koetshuis is een charmante, kleinschalige, karaktervolle en ruime vakantiewoning. Ideaal voor de rustige genieter, van welke leeftijd ook. Je beschikt er over alle comfort en faciliteiten. In de grote omheinde tuin met rustige hoekjes geniet je van vergezichten tot Tienen en andere gemeenten. Kinderen welkom.

  Richtprijs: 235.00 euro    Meer info

  't Schoolke

  Toegankelijkheidslabel: I

  jeugdbewegingslokaal


  't Vennebos

  Kleine, familiale en kindvriendelijke naturistencamping, gelegen in bosrijke omgeving met vele uitstapmogelijkheden.


  't Vennepark

  Het kampeerverblijfpark ligt in een rustige omgeving, bos en groen voor mensen die van de natuur houden. 3 km van Keerbergen, 4 km van Tremelo en Haacht en 10 km van Mechelen.


  't Vogelnestje

  Fietsvriendelijke logies

  Het vogelnestje is een kleine gerestaureerde hoeve van 1898. Er is één grote kamer voor 4 personen + babybedje. Het is hier zeer rustig slapen in een prachtig landschap. In de natuurlijke tuin is er ook een nieuw aangelegde takkenwal en vele vogeltjes. Met de fiets kan je van hieruit zowel het Pajottenland als Brussel bezoeken. Eenvoud siert...

  Richtprijs: 30.00 euro    Meer info

  't huizeke

  Fietsvriendelijke logies

  Onze vakantiewoning voor 2 à 3 personen bevindt zich aan de rand van het pajottenland in de Assese deelgemeente Asbeek. Het is een prima uitvalsbasis voor wie fietsend of wandelend met de omgeving wil kennismaken, maar uiteraard ook voor wie de rust wil opzoeken. Zowel Wandel- als fiets- knooppunten situeren zich in de nabije omgeving. Fietsknooppunt nr 1 is vlakbij, op slechts een paar 100 meter van 't Huizeke. Met de wagen ben je op 5 minuutjes in Asse, voor Brussel reken je 20 minuten, en de andere kant uit richting Gent kost je zo'n 25 minuten.

  Richtprijs: 210.00 euro    Meer info

  Aan de Jordaan

  Richtprijs: 37.50 euro    Meer info

  Aan den oever

  Vakantiewoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers, een open leefruimte en keuken. Volledig ingericht met de meest kwalitatieve materialen.

  Richtprijs: 175.00 euro    Meer info

  Abbey

  Rustig gelegen hotel, gratis draadloos internet, lounge-bar ... creatieve dagverse keuken. Seminaries van 10 tot 200 pers. en zalen voor banketten. Privé-parking, tuin en terras. Op 10 km van Brussels Airport, 3 km van de Heizel.

  Richtprijs: 85.00 euro    Meer info