Met de camper op weg betekent vrijheid, onthaasten en een tikkeltje avontuur. Maar ook het zoeken naar een gepast plekje om de nacht door te brengen. Op deze leuke camperterreinen kan je terecht in Vlaams-Brabant.

Camperterrein Diest - foto

Camperterrein Provinciedomein Halve Maan Diest

Provinciedomein Halve Maan 'Natuurlijk, avontuurlijk' met zijn schitterend openluchtzwembad en wit zandstrand. Recreatie: zonnen op het strand, trampoline, minigolf, kajak, waterfietsen, natuurwandelingen, bezoek kinderboerderij en nog veel meer.
Er is een kampeerautoterrein voor 4 kampeerauto’s op een afgesloten terrein met de nodige infrastructuur voor lozing van sanitair afvalwater, water- en elektriciteitsvoorziening. De prijs bedraagt 15 euro per nacht.

Omer Vanaudenhovelaan 48, 3290 Diest 


NIEUW! Camperterrein Kessel-Lo

Beschikbaar vanaf 1 juli 2019

Om een steenworp van centrum Leuven kan je vanaf juli met je kampeerauto terecht in het provinciedomein Kessel-Lo. Gasten van het kampeerautoterrein kunnen het provinciedomein ook voor en na de openingsuren betreden.
Op het terrein zijn 8 plaatsen beschikbaar. Je mag er maximum 3 dagen/2 nachten blijven voor 15 euro per overnachting.

Eénmeilaan (tegenover nr. 199), 3010 Leuven

Camperterrein Lennik


Camperterrein Lennik

Op het camperterrein van Lennik is er plaats voor 4 campers. Het terrein ligt achter de parking van sporthal Jo Baetens, grenzend aan de groene bufferzone en is uitgerust met een afvalsorteerplaats, een picknickweide, een brandpost, een drinkwatervoorziening, een lozingspunt en een informatiebord. 

Alfred Algoetstraat, 1750 Lennik