63 items voldoen aan je criteria.

Wat - Fietsen Verwijder
Thema - Downloadbare routes Verwijder

Afstand
  • 0
  • 5
  • 10
  • 15
  • >20
Winge- en Demerroute

Winge- en Demerroute

Fiets langs de mooiste plaatsen tussen Leuven en Aarschot: het machtige kasteel van Horst, de oude abdij van Vlierbeek, de Moedermeule in Gelrode en meer fraais. Verwacht je aan enkele stevige kuitenbijters in dit heuvelend landschap.

Gemeenten: Aarschot, Begijnendijk, Haacht, Holsbeek, Leuven, Rotselaar
Deelgemeenten: Betekom, Gelrode, Kessel-Lo, Kortrijk-Dutsel, Nieuwrode, Sint-Pieters-Rode, Tildonk, Werchter, Wijgmaal, Wilsele
Afstand: 60 km
Winge- en Demerroute

Zuunbeekroute

Een relatief korte maar intensieve fietstocht met onvergetelijke vergezichten over de Zuunbeekvallei. Stap van de fiets aan het kasteel van Gaasbeek en wandel daarna door het Groenenbergdomein met de semi-Engelse landschapstuin uit de negentiende eeuw.

Gemeenten: Gooik, Lennik, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw
Deelgemeenten: Beert, Bellingen, Elingen, Gaasbeek, Kester, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem
Afstand: 25 km
Bier- en Wijnroute

Bier- en Wijnroute

Fietstocht in de natuur, langs de oevers van de Demer, over de Hagelandse heuvels en in de vallei van de Dijle. Ontdek deze prachtige streek met al je zintuigen en proef zeker eens het Jack-Op bier en/of een Hagelands wijntje.

Gemeenten: Aarschot, Begijnendijk, Rotselaar
Deelgemeenten: Betekom, Gelrode, Werchter, Wezemaal
Afstand: 27 km
Bierseizoenenfietsroute

Bierseizoenenfietsroute.

Deze fietsroute brengt je door Aarschot en het groene ommeland, voorbij molens en vergeten brouwerijen. Genoeg om een hele dag van te genieten en 's avonds de dag af te sluiten met een beirseizoenenmenu in een van de gezellige brasseries of restaurants van de stad.

Gemeenten: Aarschot, Begijnendijk
Deelgemeenten: Betekom, Gelrode, Langdorp
Afstand: 39,2 km
Bloemenroute

Bloemenroute

Laat je leiden door overweldigende kleuren, frisse bloemengeuren, merkwaardige bomen en fraaie kasteeltjes. Onderweg kan je genieten van een hapje of tapje in de horecazaken op de route.

Gemeenten: Dilbeek, Lennik, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw
Deelgemeenten: Elingen, Gaasbeek, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Oudenaken, Schepdaal, Sint-Martens-Lennik, Sint-Ulriks-Kapelle, Vlezenbeek
Afstand: 47 km
Verfijn je selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente