47 items voldoen aan uw criteria.

Wat - Fietsen Verwijder
Thema - Downloadbare routes Verwijder

Afstand
  • 0
  • 5
  • 10
  • 15
  • >20
Valleitjesroute

Valleitjesroute

Klimmen en dalen in de groene valleien van het Pajottenland. Je ontdekt op je weg de kerk van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, geuzestekerij De Cam en het Volksinstrumentenmuseum. De Woestijnkapel en Sint-Berlindiskapel vertellen eeuwenoude heiligenverhalen.

Gemeenten: Galmaarden, Gooik, Roosdaal
Deelgemeenten: Oetingen, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Vollezele
Afstand: 31 km
Winge- en Demerroute

Winge- en Demerroute

Fiets langs de mooiste plaatsen tussen Leuven en Aarschot: het machtige kasteel van Horst, de oude abdij van Vlierbeek, de Moedermeule in Gelrode en meer fraais. Verwacht je aan enkele stevige kuitenbijters in dit heuvelend landschap.

Gemeenten: Aarschot, Begijnendijk, Haacht, Holsbeek, Leuven, Rotselaar
Deelgemeenten: Betekom, Gelrode, Kessel-Lo, Kortrijk-Dutsel, Nieuwrode, Sint-Pieters-Rode, Tildonk, Werchter, Wijgmaal (Vl.Br.), Wilsele
Afstand: 60 km
Winge- en Demerroute

Zuunbeekroute

Een relatief korte maar intensieve fietstocht met onvergetelijke vergezichten over de Zuunbeekvallei. Stap van de fiets aan het kasteel van Gaasbeek en wandel daarna door het Groenenbergdomein met de semi-Engelse landschapstuin uit de negentiende eeuw.

Gemeenten: Gooik, Lennik, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw
Deelgemeenten: Beert, Bellingen, Elingen, Gaasbeek, Kester, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem
Afstand: 25 km
Bierseizoenenfietsroute

Bierseizoenenfietsroute

Deze fietsroute brengt je door Aarschot en het groene ommeland, voorbij molens en vergeten brouwerijen. Genoeg om een hele dag van te genieten en 's avonds de dag af te sluiten met een beirseizoenenmenu in een van de gezellige brasseries of restaurants van de stad.

Gemeenten: Aarschot, Begijnendijk
Deelgemeenten: Betekom, Gelrode, Langdorp
Afstand: 39,2 km
Bloemenroute

Bloemenroute

Laat je leiden door overweldigende kleuren, frisse bloemengeuren, merkwaardige bomen en fraaie kasteeltjes. Onderweg kan je genieten van een hapje of tapje in de horecazaken op de route.

Gemeenten: Dilbeek, Lennik, Pepingen, Sint-Pieters-Leeuw
Deelgemeenten: Elingen, Gaasbeek, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Oudenaken, Schepdaal, Sint-Martens-Lennik, Sint-Ulriks-Kapelle, Vlezenbeek
Afstand: 47 km
Verfijn uw selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente