6 items voldoen aan je criteria.

Wat - Wandelen Verwijder
Thema - In de stad Verwijder
Waar - Hageland Verwijder

Afstand
  • 0
  • 5
  • 10
  • 15
  • >20
Leeuwse wandeling

Leeuwse wandeling

Verken het historische centrum van Zoutleeuw, het kunstschrijn van Vlaams-Brabant. De imposante Sint-Leonarduskerk met talloze kunstschatten, het stadhuis en de Halle, langs de Bethaniakapel en De Spiegel, het oudste woonhuis aan de Grote Markt.

Gemeenten: Zoutleeuw
Afstand: 3 km
Oranjewandeling

Oranjewandeling

Ga op ontdekking in het spoor van de prinsen van Oranje-Nassau in de stad Diest. Blikvangers zijn zeker de zevenhonderd jaar oude Sint-Sulpitiuskerk, het gerenoveerde stadsmuseum De Hofstadt en de Onze-Lieve-Vrouwekerk die dateert uit de dertiende eeuw.

Gemeenten: Diest
Afstand: 2,5 km
Beeldenwandeling

Beeldenwandeling

Aarschot heeft gezworen elk jaar één standbeeld in te wijden in het stadscentrum. De wandeling laat je de stad ontdekken aan de hand van het thema "levende beelden".

Gemeenten: Aarschot
Afstand: 2,8 km
Pelgrims- en keerskattenwandeling

Pelgrims- en keerskattenwandeling

Bewonder de Onze-Lieve-Vrouwbasiliek van Scherpenheuvel, het meest befaamde bedevaartsoord van het land. Vergeet zeker geen kaars te branden en snuif de gezellige sfeer op aan de talloze souvenirkraampjes vol Mariabeeldjes en prullaria.

Gemeenten: Scherpenheuvel-Zichem
Afstand: 2 km
Vestenwandeling

Vestenwandeling

Deze wandeling neemt je mee naar de geschiedenis van het stadje Landen, waar ooit Pepijn Van Landen (580-640) woonde. Het bezoekerscentrum Rufferdinge is tevens een eeuwenoude watermolen en je ontdekt indrukwekkende vierkantshoeves en grafheuvels op je weg.

Gemeenten: Landen
Afstand: 3,5 km
Verfijn je selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente