17 items voldoen aan je criteria.

Wat - Met kinderen Verwijder
Thema - Dierenplezier Verwijder
Papiermolen Herisem

Papiermolen Herisem

De Papiermolen Herisem is een parel van negentiende-eeuws industrieel erfgoed, gegroeid is uit een zestiende-eeuwse oude papiermolen. Vandaag vind je er onder meer een museum, een taverne, een feestzaal en vergaderzalen. Je kan er ook zelf papier scheppen of de vallei van de Molenbeek ontdekken in een huifkartocht met de Brabantse trekpaarden Anaïs, Fleur, Freya en Klara.

Gemeenten: Beersel
Deelgemeenten: Alsemberg
Provinciedomein Het Vinne

Provinciedomein Het Vinne

Het Vinne nodigt je uit voor ontspannend wandelen rond het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen. Langs knuppelpaden, schuilhutten en kijktorens ontdek je de enorme diversiteit aan watergebonden fauna en flora. De prachtige speeltuin is toegankelijk voor personen met een handicap.

Gemeenten: Zoutleeuw
Provinciedomein Huizingen

Provinciedomein Huizingen

In het provinciedomein kuier je van dierenpark naar kasteelvijver om daarna een frisse duik te nemen in het zwembad. Er is voor elk wat wils voor een geslaagde daguitstap: wandelbos, roeivijver, speeltuin, allerhande sportaccommodatie, minigolfparcours, rotstuin met 1.200 soorten rotsplanten en –bloemen, arboretum, ... Kom het allemaal ontdekken !

Gemeenten: Beersel
Deelgemeenten: Huizingen
Provinciedomein Kessel-lo

Provinciedomein Kessel-Lo

Het provinciedomein is een echt uitleefpark voor gezinnen met jonge kinderen. Je vindt er speeltuinen, roeibootjes, pedalo's, trapbootjes, een verwarmd ploeterbad, sportterreinen, een bijenhuis en een ecocentrum.

Gemeenten: Leuven
Deelgemeenten: Kessel-Lo
't Mollenhof

't Mollenhof kinderboerderij

Doe-boerderij voor kinderen. Verjaardagsfeestjes op aanvraag.

Gemeenten: Bever
Verfijn je selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente