19 items voldoen aan je criteria.

Wat - Sport & ontspanning Verwijder
Thema - Recreatieparken & speeltuinen Verwijder
Provinciedomein Halve Maan Diest

Provinciedomein Halve Maan Diest

De perfecte daguitstap voor het hele gezin, met speeltuinen, een openluchtzwembad met zandstrand, minigolf, waterfietsen, noem maar op. Wie van natuur houdt, kiest het bezoekerscentrum als vertrekbasis om het natuurgebied Webbekoms Broek of de Wallen rond Diest te verkennen.

Gemeenten: Diest
Provinciedomein Het Vinne

Provinciedomein Het Vinne

Het Vinne nodigt je uit voor ontspannend wandelen rond het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen. Langs knuppelpaden, schuilhutten en kijktorens ontdek je de enorme diversiteit aan watergebonden fauna en flora. De prachtige speeltuin is toegankelijk voor personen met een handicap.

Gemeenten: Zoutleeuw
Provinciedomein Huizingen

Provinciedomein Huizingen

In het provinciedomein kuier je van dierenpark naar kasteelvijver om daarna een frisse duik te nemen in het zwembad. Er is voor elk wat wils voor een geslaagde daguitstap: wandelbos, roeivijver, speeltuin, allerhande sportaccommodatie, minigolfparcours, rotstuin met 1.200 soorten rotsplanten en –bloemen, arboretum, ... Kom het allemaal ontdekken !

Gemeenten: Beersel
Deelgemeenten: Huizingen
Provinciedomein Kessel-lo

Provinciedomein Kessel-Lo

Het provinciedomein is een echt uitleefpark voor gezinnen met jonge kinderen. Je vindt er speeltuinen, roeibootjes, pedalo's, trapbootjes, een verwarmd ploeterbad, sportterreinen, een bijenhuis en een ecocentrum.

Gemeenten: Leuven
Deelgemeenten: Kessel-Lo
Speelbos Everzwijnbad

Speelbos Everzwijnbad

Het Speelbos maakt deel uit van het prachtige Meerdaalwoud. Deze alternatieve speelzone voor de allerkleinsten is bezaaid met touwen, klimpalen, puzzelbomen en een reuzemikado.

Gemeenten: Oud-Heverlee
Deelgemeenten: Vaalbeek
Verfijn je selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente