53 items voldoen aan je criteria.

Wat - Met paarden Verwijder
Equitrail Vlaams-Brabant rond Brussel

Equitrail Vlaams-Brabant rond Brussel

De mooiste bossen, weidse vergezichten, kasteeldomeinen, valleien en heuvels, aangename ruiterpaden, maneges en picknickplaatsen. Zadel je paard of span het dier voor de koets, en laat je verbazen door de Groene Gordel!

Gemeenten: Asse, Beersel, Bertem, Braine-le-Château, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Grimbergen, Halle, Herent, ...
Deelgemeenten: Alsemberg, Beert, Bekkerzeel, Berg, Buizingen, Duisburg, Elingen, Eppegem, Erps-Kwerps, Everberg, ...
Afstand: 430 km
Kasteel van Gaasbeek

Kasteel van Gaasbeek

Het imposante kasteel evolueerde van een middeleeuwse verdedigingsburcht tot een romantische residentie. Ga op ontdekkingstocht door de smalle gangen en stoot op een duizendtal waardevolle kunstvoorwerpen, onder meer meubilair, tapijten, schilderijen, veel edelsmeedwerk, glasramen en beeldhouwwerk.

Gemeenten: Lennik
Deelgemeenten: Gaasbeek
Het MOT - Guldendal

Museum voor de Oudere Technieken

Op ontdekking tussen unieke handwerktuigen, speurend naar oude beroepen of zelf aan de slag met wasklopper en wasbord. Het MOT is een echt doe-museum! De meeste zaken kan je er tijdens demonstraties, workshops of op eigen houtje komen beleven. Dit unieke museum bewaart een uitgebreide collectie werktuigen, technische handboeken en handelscatalogi.

Gemeenten: Grimbergen
Plantentuin Meise

Plantentuin Meise

Plantentuin Meise is één van de grootste plantentuinen die er bestaan. Bewonder zeker de indrukwekkende serres. Je ontdekt er liefst 18.000 soorten planten van over heel de wereld. Het domein heeft ook een uitgebreide wetenschappelijke bibliotheek en plantenverzameling.

Gemeenten: Meise
Kasteel Groenenberg

Kasteel Groenenberg / Domein Groenenberg

Het 45 hectaren grote park strekt zich uit rond een fraai kasteeltje. Met zijn kronkelende wegen, gebogen bosranden en uitgestrekte grasvelden is dit park een mooi voorbeeld van Engelse tuinarchitectuur. Je vindt er prachtige plantencollecties azalea's, hortensia's en rododendrons.

Gemeenten: Sint-Pieters-Leeuw
Deelgemeenten: Vlezenbeek
Verfijn je selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente