119 items voldoen aan je criteria.

Wat - Fietsen Verwijder

Afstand
  • 0
  • 5
  • 10
  • 15
  • >20
Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Een uurtje? Een hele dag? Of een hele vakantie? Met het nieuwe fietsnetwerk Vlaams-Brabant en de bijhorende infogids heb je genoeg munitie om Vlaams-Brabant te doorkruisen zo lang je maar wil. Het nieuwe netwerk 2012 biedt eindeloos fietsplezier met nog meer knooppunten en nieuwe en verbeterde trajecten. Uitblazen onderweg doe je in één van de 120 fietscafés op het netwerk.

Gemeenten: Aarschot, Affligem, Asse, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bever, Bierbeek, Boortmeerbeek, ...
Afstand: 1.800 km
Bieren en Bietenroute

Bieren en Bietenroute

Tussen bieren en bieten fiets je van bierdorp Hoegaarden naar suikerstad Tienen en terug. Onderweg doorkruis je natuurgebied Rosdel en kom je langs Meldert en Hakendover. Houd even halt in Hoegaarden en Tienen en kom er alles te weten over de befaamde witbieren, de Tiense suiker en al het overige lekkers dat beiden in petto hebben.

Gemeenten: Hoegaarden, Landen, Tienen
Deelgemeenten: Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Outgaarden, Wange
Afstand: 42,2 km
Diepensteynroute

Diepensteyn fietsroute

Vertrek aan de Heidemolen in Malderen en volg het fietsnetwerk langs het Kasteel Drietoren richting Londerzeel. De Boskapel in Imde en het voormalig spoorwegstation Leireken brengen je uiteindelijk naar het Kasteel Diepensteyn. Dit waterslot is nu de thuishaven van de Brabantse trekpaarden van brouwerij Palm.

Gemeenten: Londerzeel, Meise
Deelgemeenten: Malderen, Steenhuffel, Wolvertem
Afstand: 28,3 km
Druivenroute

Druivenfietsroute

Volg de knooppunten langs de Druivenroute en geniet van het unieke landschap in de druivenstreek. Deze familievriendelijke fietsroute vertrekt vanuit Dru!f, het huis van de tafeldruif. Onderweg kan je genieten van een hapje of tapje in de horecazaken op de route.

Gemeenten: Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren
Deelgemeenten: Duisburg
Afstand: 40 km
In het spoor van de Romeinen

Fietsen in het spoor van de Romeinen

In museum het Toreke aan de Grote Markt in Tienen ontdek je hoe de Gallo-Romeinen tweeduizend jaar geleden leefden. Een ideaal vertrekpunt voor een fietstocht op het fietsnetwerk richting Landen, over oude Romeinse wegen en langs authentieke tumuli.

Gemeenten: Landen, Linter, Tienen
Deelgemeenten: Attenhoven, Ezemaal, Hakendover, Neerhespen, Overhespen, Overwinden
Afstand: 35,1 km
Verfijn je selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente