296 items voldoen aan je criteria.

Wat - Wandelen Verwijder

Afstand
  • 0
  • 5
  • 10
  • 15
  • >20
Aronst Hoeckwandeling

Aronst Hoeckwandeling

Vertrek aan de Sint-Pauluskerk voor een tocht langs de historisch belangrijke plaatsen van de dorpen Geetbets en Rummen, zoals het kasteel van Terlenen en de heuvel de Motte - een verhoogde gracht - waar Geetbets is ontstaan.

Gemeenten: Geetbets
Deelgemeenten: Grazen, Rummen
Afstand: 10,3 km
Bethaniawandeling

Bethaniawandeling

Ontdek de overblijfselen van het Bethaniaklooster in de vijftiende eeuw tijdens een wandeling in volle natuur. Het torentje van de Sint-Leonarduskerk priemt tussen de bomen door als je enige reisgezel en je waant je even terug in de middeleeuwen.

Gemeenten: Zoutleeuw
Deelgemeenten: Helen-Bos
Afstand: 8 km
Bokkerijderspad

Bokkerijderswandeling

Een korte wandeling door de kleinste deelgemeente van Geetbets: Grazen. De Abdij van Oriënten dateert al uit de dertiende eeuw en je komt langs fraaie hoeves zoals de boerderij Vinckenbosch. De mooie en geklasseerde Grazenmolen dateert uit de achttiende eeuw.

Gemeenten: Geetbets
Deelgemeenten: Grazen
Afstand: 5,8 km
Grootveldwandeling

Grootveldwandeling

Ontdek het mooie platteland tussen Geetbets en het gehucht Hogen, dat het hoogste punt van de gemeente vormt. Je komt langs enkele opvallende heilige huisjes, zoals de kapel van de OLV-van-Bijstand en de Antoniuskapel aan de eeuwenoude Heirbaan.

Gemeenten: Geetbets
Afstand: 8,1 km
Grote Getewandeling

Grote Getewandeling

Tussen Melkwezer en Drieslinter doorkruis je de vallei van de Grote Gete, een schitterend groene plek met bosjes, velden en haagkanten. Op sommige plekken kan je zo ver kijken als je wilt zonder een huis te bespeuren. Bewonder onderweg het Kasteel van Wommersom.

Gemeenten: Linter
Deelgemeenten: Drieslinter, Melkwezer, Wommersom
Afstand: 12 km
Verfijn je selectie

Wat

Waar

Kies een gemeente