496 items voldoen aan je criteria.

Waar - Hageland Verwijder
Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Een uurtje? Een hele dag? Of een hele vakantie? Met het nieuwe fietsnetwerk Vlaams-Brabant en de bijhorende infogids heb je genoeg munitie om Vlaams-Brabant te doorkruisen zo lang je maar wil. Het nieuwe netwerk 2012 biedt eindeloos fietsplezier met nog meer knooppunten en nieuwe en verbeterde trajecten. Uitblazen onderweg doe je in één van de 120 fietscafés op het netwerk.

Gemeenten: Aarschot, Affligem, Asse, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bever, Bierbeek, Boortmeerbeek, ...
Afstand: 1.800 km
Provinciedomein Halve Maan Diest

Provinciedomein Halve Maan Diest

De perfecte daguitstap voor het hele gezin, met speeltuinen, een openluchtzwembad met zandstrand, minigolf, waterfietsen, noem maar op. Wie van natuur houdt, kiest het bezoekerscentrum als vertrekbasis om het natuurgebied Webbekoms Broek of de Wallen rond Diest te verkennen.

Gemeenten: Diest
Provinciedomein Het Vinne

Provinciedomein Het Vinne

Het Vinne nodigt je uit voor ontspannend wandelen rond het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen. Langs knuppelpaden, schuilhutten en kijktorens ontdek je de enorme diversiteit aan watergebonden fauna en flora. De prachtige speeltuin is toegankelijk voor personen met een handicap.

Gemeenten: Zoutleeuw
Wandelnetwerk Getevallei

Wandelnetwerk Getevallei

Het Hageland, dat is een puur en groen wandelland. Glooiende heuvels, bloesemende fruitbomen in het voorjaar, wijnhellingen, rijke natuur, charmante dorpen en verrassende stadjes. De streek strekt zich uit in het oosten van de provincie, voorbij provinciehoofdstad Leuven tot aan de grenzen met de Kempen en het Haspengouw.

Gemeenten: Geetbets, Kortenaken, Linter, Tienen, Zoutleeuw
Afstand: 250 km
Wandelnetwerk Hagelandse Heuvels

Wandelnetwerk Hagelandse Heuvels

Het Hageland, dat is een wandelland bij uitstek! Dit oostelijke deel van de provincie Vlaams-Brabant is landelijk, hartelijk, met charmante dorpen en stadjes en een verrassend rijke natuur. Het wandelgebied Hagelandse Heuvels ligt in het hart van deze mooie streek, ruwweg tussen kunststad Leuven en het levendige Aarschot.

Gemeenten: Aarschot, Bekkevoort, Holsbeek, Kortenaken, Leuven, Lubbeek, Rotselaar, Tielt-Winge
Afstand: 300 km
Verfijn je selectie

Waar

Kies een gemeente

Wat