492 items voldoen aan je criteria.

Waar - Hageland Verwijder
Bloesemroute

Bloesemroute

42 km lange fietsroute langs eindeloze rijen fruitbomen, schitterend in volle bloeiperiode.Vertrek aan het provinciedomein Het Vinne in Zoutleeuw, door de valleien van de Melsterbeek, Gete en Velpe.

Gemeenten: Geetbets, Kortenaken, Linter, Zoutleeuw
Deelgemeenten: Drieslinter, Ransberg
Afstand: 42 km
Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Een uurtje? Een hele dag? Of een hele vakantie? Met het nieuwe fietsnetwerk Vlaams-Brabant en de bijhorende infogids heb je genoeg munitie om Vlaams-Brabant te doorkruisen zo lang je maar wil. Het nieuwe netwerk 2012 biedt eindeloos fietsplezier met nog meer knooppunten en nieuwe en verbeterde trajecten. Uitblazen onderweg doe je in één van de 120 fietscafés op het netwerk.

Gemeenten: Aarschot, Affligem, Asse, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bever, Bierbeek, Boortmeerbeek, ...
Afstand: 1.800 km
Bloesems (foto: Dominic Verhulst)

Fruitbomen en landschappen

Vertrek van het middeleeuwse centrum van Zoutleeuw voor een stevige fietstocht langs eindeloze rijen fruitbomen, glooiende velden en kleine dorpen. De oude spoorwegbedding vormt een zalig fietspad waar zwaarder wegverkeer niet welkom is.

Gemeenten: Glabbeek, Kortenaken, Linter, Tienen, Zoutleeuw
Deelgemeenten: Budingen, Bunsbeek, Drieslinter, Kersbeek-Miskom, Neerlinter, Oplinter, Sint-Margriete-Houtem (Tienen)
Afstand: 47,9 km
Provinciedomein Halve Maan Diest

Provinciedomein Halve Maan Diest

De perfecte daguitstap voor het hele gezin, met speeltuinen, een openluchtzwembad met zandstrand, minigolf, waterfietsen, noem maar op. Wie van natuur houdt, kiest het bezoekerscentrum als vertrekbasis om het natuurgebied Webbekoms Broek of de Wallen rond Diest te verkennen.

Gemeenten: Diest
Provinciedomein Het Vinne

Provinciedomein Het Vinne

Het Vinne nodigt je uit voor ontspannend wandelen rond het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen. Langs knuppelpaden, schuilhutten en kijktorens ontdek je de enorme diversiteit aan watergebonden fauna en flora. De prachtige speeltuin is toegankelijk voor personen met een handicap.

Gemeenten: Zoutleeuw
Verfijn je selectie

Waar

Kies een gemeente

Wat