497 items voldoen aan je criteria.

Waar - Hageland Verwijder
Aronst Hoeckwandeling

Aronst Hoeckwandeling

Vertrek aan de Sint-Pauluskerk voor een tocht langs de historisch belangrijke plaatsen van de dorpen Geetbets en Rummen, zoals het kasteel van Terlenen en de heuvel de Motte - een verhoogde gracht - waar Geetbets is ontstaan.

Gemeenten: Geetbets
Deelgemeenten: Grazen, Rummen
Afstand: 10,3 km
Bethaniawandeling

Bethaniawandeling

Ontdek de overblijfselen van het Bethaniaklooster in de vijftiende eeuw tijdens een wandeling in volle natuur. Het torentje van de Sint-Leonarduskerk priemt tussen de bomen door als je enige reisgezel en je waant je even terug in de middeleeuwen.

Gemeenten: Zoutleeuw
Deelgemeenten: Helen-Bos
Afstand: 8 km
Bokkerijderspad

Bokkerijderswandeling

Een korte wandeling door de kleinste deelgemeente van Geetbets: Grazen. De Abdij van Oriënten dateert al uit de dertiende eeuw en je komt langs fraaie hoeves zoals de boerderij Vinckenbosch. De mooie en geklasseerde Grazenmolen dateert uit de achttiende eeuw.

Gemeenten: Geetbets
Deelgemeenten: Grazen
Afstand: 5,8 km
Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Fietsnetwerk Vlaams-Brabant

Een uurtje? Een hele dag? Of een hele vakantie? Met het nieuwe fietsnetwerk Vlaams-Brabant en de bijhorende infogids heb je genoeg munitie om Vlaams-Brabant te doorkruisen zo lang je maar wil. Het nieuwe netwerk 2012 biedt eindeloos fietsplezier met nog meer knooppunten en nieuwe en verbeterde trajecten. Uitblazen onderweg doe je in één van de 120 fietscafés op het netwerk.

Gemeenten: Aarschot, Affligem, Asse, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bever, Bierbeek, Boortmeerbeek, ...
Afstand: 1.800 km
Grootveldwandeling

Grootveldwandeling

Ontdek het mooie platteland tussen Geetbets en het gehucht Hogen, dat het hoogste punt van de gemeente vormt. Je komt langs enkele opvallende heilige huisjes, zoals de kapel van de OLV-van-Bijstand en de Antoniuskapel aan de eeuwenoude Heirbaan.

Gemeenten: Geetbets
Afstand: 8,1 km
Verfijn je selectie

Waar

Kies een gemeente

Wat